Oorlabel hoodie Varken V2

45,99 Incl. BTW

De Oorlabel Hoodie van Boeren Label is een comfortabele hoodie met een luxe suède oorlabel dat naar wens wordt gepersonaliseerd met jouw varkensnummer, naam, geboortedatum of postcode. Perfect voor dagelijks gebruik en een eerbetoon aan het boerenleven.

Verlanglijst
Verlanglijst

SKU: mh3-4-1-1-1-1-1

Beschrijving

Oorlabel Hoodie – Persoonlijk en Uniek voor het Boerenleven

De Oorlabel Hoodie van Boeren Label is niet zomaar een kledingstuk; het is een eerbetoon aan jouw verbondenheid met de boerderij en het boerenleven. Deze hoodie, gemaakt van hoogwaardig materiaal, is ontworpen voor ultiem comfort en duurzaamheid, of je nu werkt op het land of geniet van een ontspannen dag.

Gepersonaliseerd Oorlabel van Luxe Suède

Het meest opvallende detail van deze hoodie is het luxe suède oorlabel, dat volledig naar jouw wens wordt gepersonaliseerd. Voeg het unieke nummer van jouw varken toe, of kies voor je eigen naam, de geboortedatum van je kind, of zelfs je postcode – alles is mogelijk! Dit maakt elke hoodie uniek en speciaal, een weerspiegeling van wie jij bent.

Comfort en Stijl Gecombineerd

De Oorlabel Hoodie biedt een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. Het klassieke design met een ruime capuchon, zachte stof en praktische voorzakken zorgt ervoor dat de hoodie ideaal is voor dagelijks gebruik. Of je nu op de boerderij werkt of gewoon lekker wilt ontspannen, deze hoodie past altijd bij de gelegenheid.

Een Eerbetoon aan het Boerenleven

Draag je trots op het boerenleven uit met deze unieke hoodie. De stevige materialen en het persoonlijke suède label maken het niet alleen een stijlvol, maar ook een duurzaam kledingstuk dat tegen een stootje kan. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat je de perfecte pasvorm vindt die bij jouw stijl past.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, bestaat de hoodie uit 80% katoen en 20% polyester. Dit zorgt ervoor dat de hoodie zacht aanvoelt en tegelijkertijd duurzaam is.

 

Levering: Deze hoodie wordt pas bedrukt als jij ‘m bestelt. Dit doen we om afvalproducten te voorkomen. Verzending binnen 2-10 werkdagen! Maattabel

Extra informatie

Gewicht 0,2 kg
Afmetingen 30 × 20 × 4 cm
Maat

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL

Kleur Hoodie

Zwart, Olijf groen, Bottle Green, Dusty Green, Dusty Pink, Burgandy, Perzik Roze, Nude, Roest

Kleur Label

Geel, Zwart, Groen, Wit, Neon Roze, Royal blauw