Kinderoverall maat 68-174 Roze

23,95 Incl. BTW

Bescherm de kleding van jouw kleine avonturier met de Kinderoverall Nicky in vrolijk roze. De elastische taille, tweewegritssluiting en handige zakken maken deze overall ideaal voor alle seizoenen en buitenactiviteiten.

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: N/A
Category:

Beschrijving

Kinderoverall Nicky Roze – Comfortabele Bescherming voor Jonge Avonturiers

Ontdek de perfecte mix van comfort en functionaliteit met de Kinderoverall Nicky in het vrolijke roze, beschikbaar in maat 68 tot 174. Deze overall van STØRVIK is speciaal ontworpen voor jonge avonturiers die van spelen houden. Gemaakt van 100% katoen biedt de Nicky overall de ideale bescherming voor de kleding van jouw kind tijdens buitenactiviteiten.

Kenmerken en Voordelen:

  1. Comfortabele Pasvorm met Elastische Taille: De elastische taille van de overall zorgt voor een comfortabele pasvorm, waardoor kinderen vrij kunnen bewegen tijdens hun avonturen.
  2. Praktische Tweewegritssluiting: De tweewegritssluiting maakt het aan- en uittrekken van de overall eenvoudig, zelfs voor de kleintjes. Handig en snel voor ouders en kinderen.
  3. Handige Zakken op Heup, Kont en Borst: Voor het verzamelen van schatten tijdens het spelen zijn er zakken op de heup, kont en borst. Perfect om kleine ontdekkers hun vondsten mee te laten nemen.
  4. Duurzaam en Onderhoudsvriendelijk: Met een stevig gewicht van 250 gsm is deze overall duurzaam en bestand tegen de avonturen van kinderen. Eenvoudig te onderhouden, ideaal voor dagelijks gebruik.

Extra informatie

Maat

68/74, 80/86, 92, 104, 116, 128, 140, 152, 164, 176