Kerstbal trekker

5,99 Incl. BTW

Maak jouw kerstboom in boeren stijl met deze trekker kerstbal!

Geef je kerstboom een vleugje boerencharme met onze Trekker Kerstbal! Deze leuke trekker kerstbal voegt een speelse twist toe aan je feestelijke decor. Of je nu een liefhebber bent van het boerenleven of gewoon op zoek bent naar een unieke kerstversiering, deze trekker is een uitstekende keuze. Het is ook het perfecte cadeau voor de vakantieperiode. Voeg wat plattelandsgevoel toe aan je kerst met onze Trekker Kerstbal!

In Stock

Verlanglijst
Verlanglijst

Recent Views

Beschrijving

Kerstbal Trekker!

 

Breng een vleugje landelijke charme in je kerstboom met onze groene Trekker Kerstbal! Maak je kerstversiering compleet met deze speelse trekker, ideaal voor een boerenfeest.

 

Of je nu een liefhebber bent van boerderijen of gewoon op zoek bent naar een unieke toevoeging aan je kerstboom, onze Groene Trekker Kerstbal is een geweldige keuze. Het is niet alleen een leuke decoratie, maar ook een fantastisch cadeau-idee voor vrienden en familie.

 

Breng dit kerstseizoen de sfeer van het platteland met onze vrolijke Trekker Kerstbal. Bestel vandaag nog en maak je kerstboom compleet met deze leuke boerderijvriend!

Specificaties:
• Glas
• Uniek design
• Leuk voor jezelf of als cadeau!
• Afmetingen: 9x7x5 cm